MDR impact in dagelijkse praktijk

28 mei 2021

MDR is dan toch een feit. Na jaren van voorbereiding, hard werken en uitstel is de MDR wetgeving per 26 mei 2021 van kracht. Dit betekent niet dat we klaar zijn en achterover kunnen leunen. Juist nu zullen we in de praktijk tegen allerlei praktische problemen en vragen aanlopen.

Op 10 juni 201 heeft de SOHN werkgroep MDR in een webinar antwoord gegeven op de meest gestelde vragen rondom MDR en Hulpmiddelen naar Maat, bruikleen & hergebruik en de laatste ontwikkelingen ten aanzien van EUDAMED. Daarnaast gaf Spentys een kijkje in de keuken van MDR en 3D-printing. Het webinar is afgesloten met een interactieve inventarisatie van de ervaringen met MDR in de praktijk en wat we hiervan kunnen leren. Ter informatie vindt u hieronder het programma van het webinar.

Webinar was alleen toegankelijk voor partner organisaties van SOHN. Er waren geen kosten aan deelname verbonden.

Hierbij delen wij het meest gestelde vragen document en de presentatie MDR impact in dagelijkse praktijk. Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, dan kunt u een bericht sturen naar info@stichtingohn.nl.

Event nieuws