Maandag 26 juni 2023 Werkconferentie Kennisagenda Orthopedische Schoentechniek

Mede dankzij input uit de branche kwam een prachtige Kennisagenda Orthopedische Schoentechniek tot stand. Een Kennisagenda is slechts het begin. Om de orthopedisch schoentechnische zorg te verbeteren en de branche en patiënten verder te helpen, moeten de onderzoeksvragen uit deze Kennisagenda beantwoord worden. Dat kan alleen door goede, multidisciplinaire projecten op te zetten, met financiële ondersteuning. Om dat voor elkaar te krijgen, organiseert de OFOM een Werkconferentie Kennisagenda Orthopedische Schoentechniek.

De werkconferentie zal gehouden worden op een centrale locatie, en wordt voorafgegaan door een hapje en een drankje. Tussen 18u en 21u is er de ruimte om onderzoeksprojecten in de steigers te zetten. Dit zal gebeuren door pitches van potentiële kartrekkers, speeddates tussen geïnteresseerde partners, en brainstormen rondom mogelijke projecten.

Kartrekker worden? Meld je aan!
In de Kennisagenda staan de geprioriteerde onderzoeksvragen, beoordelingen van randvoorwaarden voor onderzoeksprojecten, en overwegingen bij alle onderzoeksvragen. De werkconferentie wordt georganiseerd rondom dit document. Wilt u kartrekker zijn van een project? Geef dat dan van tevoren aan via dit formulier. Wij nemen dan contact met u op, om u ruimte te bieden om dit tijdens de werkconferentie toe te lichten.

Na de werkconferentie kunnen projectplannen uitgewerkt worden in een aanvraag bij de OFOM, volgens de standaard voorwaarden. De OFOM heeft als doel om dit jaar nog minstens 1, en bij voorkeur meerdere, onderzoeksprojecten vanuit de Kennisagenda financieel te steunen.

Wij hopen veel betrokkenen uit het werkveld te zien op 26 juni, om samen mooie projecten op te gaan zetten.
Namens de werkgroep KNOWS (Kennisontwikkeling en Overdracht Wetenschappelijke Schoentechniek), Jaap van Netten

  • Datum: 26 juni 2023
  • Locatie: volgt ,

Programma

26 juni

Event nieuws